Zwijg Kleine

27 jaar geleden bracht Meer Vreugde al eens Zwijg Kleine. Veel van onze huidige toeschouwers hebben het toen waarschijnlijk niet gezien en voor diegene van wel zal het hopelijk een blij weerzien worden…

“Zwijg Kleine” is het verloop van het feest ter ere van de plechtige communie van ‘Eddie Verplancke’. Een feest waar de communicant centraal zou moeten staan. Samen met Eddie zitten ook moeder, vader, tantanna, nonkel Willy, vriendin Gerda en haar man Francois en nicht Jacqueline aan de feesttafel.
Zoals op elk feest wordt er veel gegeten en vloeit de drank rijkelijk en wordt er over vanalles en nog wat gepraat. Zo komen de verschillen en de spanningen tussen bepaalde personages meer en meer naar boven. Dit leidt tot enkele pijnlijke momenten. We komen zo ook te weten waarom sommige familieleden niet aanwezig zijn. Er wordt ook voortdurend gewacht op ……………..?

Schuif samen met ons aan de feestdis en maak er een gezellig avondje uit van.

Speeldata:
zaterdag 4 april – 20 uur
zondag 5 april – 18 uur
maandag 6 april – 20 uur
donderdag 9 april – 20 uur
vrijdag 10 april – 20 uur
zaterdag 11 april – 20 uur

Reserveer nu online! Klik hier.

Comments are closed.