Apenverdriet

[singlepic id=722 w=320 h=240 float=left]Juliette, een vrouw van rond de vijftig, heeft een feestje voor haar man georganiseerd. Als alle gasten en haar man vertrokken zijn, blijft ze achter met een jonge vrouw van rond de dertig. Maar de gastvrouw kan zich niet herinneren deze jongedame te hebben uitgenodigd.
De jonge vrouw is inmiddels heel wat te weten  gekomen over Juliette en haar gasten. Ze confronteert de gastvrouw met deze informatie. Gaandeweg verandert het gesprek en beginnen ze te praten over hun angsten, teleurstellingen en stukgelopen relaties. Ondanks de generatiekloof blijken ze heel wat gemeen te hebben. Dat schept uiteindelijk een ongewilde band.
‘Apenverdriet’ is een heerlijke voorstelling van Arne Sierens met zowel diepe als luchtige dialogen. Het ene moment ontroerend, het andere moment humoristisch en doorspekt met situaties waar iedereen wel iets in zal herkennen.

Regie : Evy Vandekerkhove
Spelers : Bernadette Damman en Patricia Vandenbulcke

Voorstellingen op zaterdag 8, zondag 9 (om 18u), maandag 10, donderdag 13, vrijdag 14 en zaterdag 15 december 2012.

Reservaties : Albert Detavernier 056/667490, meervreugde@hotmail.com en via deze pagina.

Comments are closed.