Meiskes en jongens

Meiskes en jongens van Arne Sierens speelt zich af op het landgoed van de rijke kousenfabrikant Philip Declercq. Het luie leven lijkt er te bestaan uit zorgeloos barbecue├źn en rondhangen bij het zwembad. Maar schijn bedriegt. De familie blijkt in staat van ontbinding. Philip (de vader) verkeert in een midlifecrisis, zijn ongelukkige vrouw Tilly is totaal ge├»mplodeerd en staat voortdurend met haar koffers klaar om te vertrekken, Gregory is drankzuchtig en de labiele Anthony plast op twintigjarige leeftijd nog steeds in bed. Als de meisjes Lieske en Tania zichzelf op het landgoed uitnodigen voor een zwempartij ontsporen de relaties in het ontwrichte gezin volledig en komen alle sluimerende familietrauma’s tot ontploffing …

Een theaterproductie met Jasmien Aernout, Bram Bernaert, Tim Buyck, Peter De Cordier, Linda Devolder, Kathleen Rysman, Charlotte Veys en Philippe Viaene.

Voorstellingen op 6-8-11-12-13 december om 20u en op 7 december om 18u.

Reserveren kan op het nummer 056/66 74 90, via meervreugde@hotmail.com, of via deze link.

Comments are closed.