Een bruid in de morgen

Vader Pattini, een voormalig leraar aan het conservatorium, hoopt ooit een concerto te schrijven dat hem eeuwige roem zal brengen. Intussen fantaseert zijn vrouw over een bestaan vol pracht en praal. Hun zoon Thomas is een ‘simpele ziel’ die door zijn zus Andrea wordt gekoesterd. Ze droomt ervan haar geliefde broer op een dag mee te nemen naar de Londense dierentuin. Het gezinsleven wordt drastisch verstoord door de komst van nicht Hilde die door de ouders als huwelijkspartner voor Thomas naar voren wordt geschoven. Hilde is rijk en vormt als ‘een bruid in de morgen’ hun wissel op de toekomst. Ze drijft voorgoed een wig in de liefdesband tussen broer en zus en doet de lang gekoesterde illusies één voor één uiteenspatten.

Tim Buyck, Celine Damman, Sofie Lattré, Evy Vandekerkhove en Jens Vandekerkhove spelen, Bram Lattré regisseert.

De voorstellingen vinden plaats in OC Mandelroos op zaterdag 4 april, maandag 6 april, donderdag 9, vrijdag 10, zaterdag 11 april om 20u en op zondag 5 april om 18u.

Reserveren kan via deze site, via meervreugde@hotmail.com, en telefonisch op het nummer 0478 66 55 95

Comments are closed.