De enige juiste beslissing….

We moeten het je niet vertellen, het gaat niet goed in ons land, in de wereld. De coronacijfers gaan de hoogte in, de maatregelen worden regelmatig aangepast, de toekomst is onzeker.

Ook voor Meer Vreugde heeft dit alles gevolgen.
Normaal gezien hadden wij in april ll voorstellingen gehad van “Een bruid in de morgen” van Hugo Claus. Deze konden niet doorgaan wegens gekende redenen. “We stellen ze uit tot in december”, dachten we toen.
Vol goede moed werden de repetities hervat begin oktober.
Maar corona kende een tweede golf en weer kwam de vraag : hoe en wat in december?
Een beperkt aantal toeschouwers en geen bar achteraf ….. beperkte inkomsten dus. Maar de kosten blijven.
De gemeentelijke activiteiten, waaraan Meer Vreugde deelneemt en die een aardig centje opbrengen voor onze kassa, gingen niet door. Voor onze vereniging maakt dat een enorm verschil.
Ook voor de spelers is het niet leuk.. Voor de tweede maal tekst blokken en repeteren, met in het achterhoofd het risico dat de voorstellingen niet zullen kunnen doorgaan, is niet bevorderlijk voor het enthousiasme.
Daarom hebben we de koppen eens bij mekaar gestoken en we hebben besloten om de voorstellingen van december 2020 te annuleren en pas weer aan spelen te beginnen denken als alles normaal kan verlopen, al zijn we ons ervan bewust dat dat nog even kan duren.
Het is geen aangename beslissing, maar het is de enige juiste, daar is iedereen het over eens.
.
We wensen je toch een fijne winter en vooral : blijf gezond!

Comments are closed.